hétfő, augusztus 31

Szoba--képek

Picurka gardrobszobája, szoba bejáratátol balra. Falszél takarva lesz. Pöttöm elöszobája teteje, ez az amit elfelejtettem festeni elsö körben. Lécek lesznek a falon mennyezet alatt és látszik, hogy falszéleket még meg kell csinálni. Lehetett volna gipszkartonozni, de nagy melo szépen eldolgozni és sérülékeny is pláne kamaszfiuk habitusával.

Nappalija.
Ott a két ablak között van egy csik. Le kellett volna tépnem üveggyapot tapétát, legipszelni falat simára s ujat feltenni de nagyon szar melo igy inkább takarás lesz, vagy "müvészettel" vagy csinálok oda egy dvd-ket tarto polcot, sok no.. olyan polcot mint egy könyvszekrény polcokkal, "dvdszekrényt". Chris majd kitalálja hogy legyen.
Háloja, a képen láthato dolgok már nincsenek ott.

Hálo poszterrészlettel

Posztere háloban

Ott a csupasz falon is lesz poszter, (az mögött van a gardrobja) de asztalhoz se fértem ragasztozzam, szoval lesz, hamarosan.
Lámpa se ott lesz, de hogy milyen lesz, még azt se tudni. Belmagasság 230 cm (fsz-en 240 cm, energia sporolás miatt ez kb 1 normál méretü szoba kifütésével egyenlö ha 270 cm lenne a belmagasság és a házunk mérete arányában. Nem hülyék a svédek, s bizony meg lehet szokni. Soha nem laktam régi nagyon magas otthonban, ugy lehet ez durvább lenne.)
Ablakcsere volt, de eldolgozva még nincs, lesz, ez is aproság, majd szabok szépen méretre "fát" s lefestem.
Hálobol fotozva a nappalirész.

Szép lett a padlo:)

Itt a két szoba leválesztásánál nincs "plafon" az az kihagyták a panelt, ugy rögzitették a gerendát vagy mit, azon volt a fal teteje. Ha levennénk uj mennyezet kellene, no de Dani a konyhában tett fel ujat, elege is van belöle. Mondta találjunk ki mást. Egyenlöre arrol van szo, hogy még egy gerendát alászögell és fával bevonjuk. Itt felette lévö képen láthato falacska szélét is takarni kell.
Azt falacskát azért hagytuk meg, hogy némi intimitást adjon ágynak, szeparálja részben hálot a nappali résztöl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum