vasárnap, június 28

Utca és kert



Ez a két virágláda van kint az uton, itt elöttünk. Miért? Forgalomlassitonak.
Lehetett, összedobtuk a pénzt rá és nem tudnak száguldozni, igy védjük a gyerekeket.A kertben ez-az. Nagyon nagy a szárazság, muszáj locsolni. Érik a fekete ribizli és érik a málna, no utobbi alig van.... vettünk 5 tövet erre következö tavasszal gazolt Dani kuncogj nyugodtan azt hitte gaz s kihuzgálta. Málna elég nehezen irthato ki, igy valahol pár gyökérdarab tulélte s most már terjeszkedik is. Tavaly csak 1 minibokorka volt, idén több és erösebb, s van néhány
gyerek is.

6 megjegyzés:

  1. Elkezdted a kertészkedést? Ha nem bírod, csak szólj, és Mágnyessel örömmel megyünk segíteni! :)

    VálaszTörlés
  2. Szolok:))))))))))) Mikor jöttök? De Mágnyes nem táncol ám elötte! :))) Mert akkor huzhatjátok az uj falakat bezárva a házba az emeleten:)))

    VálaszTörlés
  3. Hogy van Lilike? Szép a kerted.

    VálaszTörlés
  4. Miért nem táncolhatok? Most mondtad, hogy szárazság van. Egyet ropok és jön is a monszun, nem kell többet öntözni, azonnal át lehet térni a rizstermesztésre.

    Magyarországon nem kéne 10 perc sem ezeknek a ládáknak az eltünéséhez, szétveréséhez, és egyáltalán a rendőrségért kiáltó közfelháborodáshoz, miszerint hogy gondolod Te, hogy majd ily módon véded meg a gyerekedet?!
    Hiába no, mindig kedveltem a skandináv mentalitást, a klasz hőszeigetelésű csoda faházakat, a környezettudatosságot...
    Hogy itt mitt kedvelek arról pill. semmi nem jut eszembe, mert most már azt sem írhatom, hogy sokat süt a nap :)

    VálaszTörlés
  5. Grincike:)

    Köszönhük kérdésed, reméljük jobban van. Vizsgálatok eredménye még nincs meg, tegnap hivott doki, s mondta reméli ma lesz már eredmény, 2 telefonnal kezemben rohangálok le-fel, halljam a ha csörög valamelyik. Nagyon aranyos a dokinö:)))

    VálaszTörlés
  6. Ha táncolsz, s esik, akkor nem tudtok kertészkedni, majd hazautazás elött táncolhatsz ;)

    Látod... ma mikor már az épitkezö emberek elött ott lehet(ne) orruk elött számokkal, hogy mennyivel kevesebb energia kell felfüteni egy ilyen házat, megépiteni is olcsobb, s neeeeeemmmmmm, legtöbben ragaszkodnak a téglához. Mienk is faház, csak van rajta fsz-en körbe tégla. Ha épitkezne´nk is ilyen lenne, de földfütéssel.
    Heti 2-3 nagy papirszatyornyi ...ezt inkább "feljebb" irom, hosszu, beindultak a gondolataim...

    VálaszTörlés

Blogarchívum