vasárnap, június 28

Koppenhága - a világkerékpározás-mennyország


Webforditás (olyan jokat lehet röhögni a forditáson, annyira nem fontos sk forditsam)

Biciklizel egy városban neked biciklizned kellene Koppenhágában. Minden esetben ha az amerikai utazási magazint Travel & Leasuresnek véled, az a világ legjobban bicikliző városaként felsorolja a fővárost a híd másik oldalán.
Amikor a népesség 36 százaléka kettőt vesz-kerékgyártók munkába vagy iskolába egy biztos jel az ez egy jó bicikliző város. Harminc a Mil út, a saját jelzőlámpájuk, a központi bicikliparkolás és szabad lånecyklar (kölcsönbicaj) helyegyes számba teszik Byent.
A bekerített kerékpárparkolás, zöld festett bicikliútvonalak és kerékpár buszmegállóknál állnak. Példák kerékpárelőléptetésre vannak abban a kilenc városban, ami Copenhagen Travel & Leasures listában következik:

Portland, USA: A kevés nagy város közül az egyik, amit amerikai Bicyclist adott, múl felül minősítéseket. Itt megfelelőként találják kerékpárforgalomnak autóforgalomba, ami ruhatárlétesítményekkel vezetett védett parkoláshoz.

München, Németország: Itt Höjen a leggyorsabb mód, hogy felkeljenek a városközpontban. A saját jelzőtáblák és szabad biciklitérképek hasznosak azokhoz, akik újak városban, vagy egyszerűen rossz helyi tartalom.
Montreal, Kanada: Ez többek között koncentrált egy aszfaltkikapcsolódás-hurokra és Észak-Amerika legnagyobb kerékpárbérprogramjára.
Perth, Ausztrália: Van egy a világ legjobb hálózata bicikliútvonalak magukként az uralkodókként az utak a külvárosokból egyenes a városközpontba.

Amszterdam, Hollandia: 600 000 ciklus gurul az Amszterdami csatornák körül. A keményebb sebességkorlátozások és a gyártmányhoz vezető új bicikliösvények, amiket a számuk növelni fog, többet simítanak ki.

Seattle, USA: Újonnan zöld festett bicikliútvonalakra vonatkozó ambiciózus tervek vannak kerékpár és egy javaslat az ez több nem méter 500-nál a legközelebbi kerékpárra lakó környékekben.

Párizs, Franciaország: 20 000 van kerékpárokat vehetnek kölcsön ingyen egy óra alatt.

Minneapolis, USA: Azt a TRAMP népesség repedéseként és Minneapolisként építették legutóbbi években, amik Amerika legjobb kerékpárvárosai közül az egyik lettek.
Bogota, Kolumbia: Matrica a kevés Dél-Amerikában levő kerékpár-barátságos mérkőzés-város közül az egyikként. Ott több száz kilométer cycleways. Ráadásul, ott vagy városi buszmegállóknál kerékpározik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum