szombat, július 11

Rossz kedv

Rossz kedvem van, miért? csak ugy... Chris egész héten lázas volt, fájt a torka, (Ö az a tipus, aki hány torokfájástol, láztol, fejfájástol, utazástol, meg ha Bp-en a köruton elmegy a 6-os villamos...) hol hányt hol csak majdnem, evett kihányta, igyál, 39,5-re bizony kellene bevenni gyogyszert akkor is ha nem akarsz...
Emelettetel semmit se haladtunk, ugye ott feküdt betegen ...igy telt el a hét. Virus, levittük növérhez vérvételre. Ma végre jobban van. Azt viszont csak remélem nem fertözött le minket.

Csütörtökön este beugrott barátnöm Mo-rol hazafele menet a lányával, itt lakik, csöppnyi 700 km-re tölünk. Többször találkoztunk, mig Mo-on laktak. Ez jo volt, találkozni, dumáni kicsit, csináltam pizzát, ettünk, aztán mentek is tovább mert muszáj volt másnap délelött hazaérnie, hamarabb indulni sem tudtak, mert a magyar Hivatalban (nagy hával) dolog volt.

Nagyobbik lánya szinte napra egyidös Tisszivel, s tart a madaraktol, elöször látta Mollit, majdnem meg is simogatta, aztán Lilit, kicsit késöbb kiengedtem kecskéket, amire megkérdezte van több? Mondtam persze, egy 1 méteres jácintara is. Megnézhetem? :)

Szoval se irni, se semmihez nem volt kedvem a héten:(

2 megjegyzés:

  1. Szegény Te, van elég bajod Neked is!!!

    VálaszTörlés
  2. Persze, mi sem vagyunk kivételek. De hát evvan, akkor is ha nem kell szeretni;)

    VálaszTörlés