szerda, július 1

Hol szeretnél leszállni? Én itt:






A világ a legtöbb kegyetlen kifutópálya
Landa (szállj le) itt - ha mersz
Szabadítsd ki 600 méter esését a repülőgéprätar előtt kint a levegőbe.

Vagy búvárkodás lent a hegyek között és a kifutópálya vége előtti kanyargó folyosórepülés-útleveleken keresztül.
Az az, ami magazin alatt vár utasokat a világ legtaszítóbb kifutópályáinál, Travel és Leisure.

A legtaszítóbb kifutópályák közül néhány Tavelként és Leisure-ként Európában van. Például, kényszerítette a pilótákat, hogy homokon szálljanak le Barra skót szigetén. Funchalban, Madeira, a kifutópálya elmúlt volt nagyon hamarosan. Még mindig azután a kifutópályát évekkel ezelőtt felráért terjesztették ki, nehéz leszállni a szigeten.
Gibraltar Airport terv követelményzablánál olyan hamarosan, mint ők az érintés csikorgott. Kifutópályanyújtás csak néhány métert fejez be a tengerről.

Azonfelül, kereszteződött az egyetlen út által, ami a spanyol kontinenshez vezet.
Szabadesés hegyről
De legrosszabbul, ez nekik van lenni Parónak Bhutánban. A kicsi repülőterek 5 000 méter magas hegy között vannak. A csak különlegesen edzett pilóták a nemzeti vállalattól, a Druk Airből, le tudnak szállni ott. Pilótákat kényszerítenek, hogy elérjék, hogy egy meredély leugorjon a hegyek között azután megérkezzen egy szorosba, TORTUOUS folyosó akkor leszállni.

Az ideggyengeségért ajánlott sem Kane Mate Air sáv Lesothóban. A pálya csak 400 méter hosszú egy fennsíkon 2 300 méter tengerszint fölött. Pilótáknak kell kirepülniük a szakadék és esés fölött szabadon maximumban, amit 600 méter a repülőgéprätar előtt lemond.
A világ tíz legijesztőbb repülőtér

1. Paro Airport, Bhután
Kifutópálya SQUEEZED 5 000 méter magas hegy között van. Egy meredély után a zuhanásrepülőgépnek be kell férnie egy keskeny folyosóba a repülőtérre.
2. A Princess Juliana International Airport, szentté avatja Martint a karibiekben
Az több 2 000 m-nél vágyakozik a pálya jó kicsi-és középső méretű repülőgép. De ez a föld szintén nagyobb szekerek a Boeing 747 és Airbus A340. A terv alacsonyan alacsonyan megy több mint napozik a homokos strandon és egy úton - majdnem tehát fel tudod venni a tervet.
3. Reagan állampolgár Airport, Washington DC, USA
Megközelítés végrehajtják egy keskeny folyosóban két légyzóna között. Közel CIA.s főhadiszállás és a Pentagon is. Minimális eltérés az útról és az U.S. Air Force riasztott. Indításnál a pilótáknak felfelé irányítaniuk kell a meredélyt nem szoros-légy-zóna a Fehér Ház fölött.
4. Airport Gibraltar, Gibraltár
A pálya csak 1 800 m hosszú. Amint a kerekek földet vettek kezdődnie kell a banán lassítása egyenessé válik a tengerbe. Azonfelül keresztezte a spanyol kontinensre vezető egyetlen utat.
5. Társ, Kane Airstrip, Lesotho.
Egy fennsíkon 2 300 a tenger fölött van csak 400 méter hosszú kifutópálya. Indításnál a pilótáknak ki kell repülniük a szakadék fölött a repülőgépbe hogy szálljanak le a földről. Ez 600 a repülőgépkezdések előtti méter egy szabadesése lehet hogy megint emelkedjen.
6. Barra Airport, Skócia.
A sekély öbölben van a kifutópálya egy homokos strandon. A helyi emberek hajlanak arra, hogy kagylókat szedjenek a kifutópályámon. Legjobb esetben halld a tervet jönni.
7. Toncontín Airport, Tegucigalpa, Honduras.
A magas hegyek emelkednek a kifutópálya körül. Kormányozz követelménygyártmányt, amit egy éles 45 fokos kanyar támogat mielőtt leszáll.
8. John f a Kennedy International Airport, New York, USA.
Egy leszállás itt igényelj jó láthatóságot a repülőgépekből, amiket a terv keresztez, New York megközelítése másik két repülőtér, La Guardia és Newark.
9. Madeira repülőtér, Funchal, Maderia.
Pilóták, akik leszállnak itt, követelmény különleges tréning. Officials Monday nyolc éven keresztül kiterjesztette a kifutópályát, mióta a pilótáknak még mindig az utolsó pillanatig egyenesen kormányozniuk kell a hegyekért elérni, hogy egy emelés forduljon.
10. Juancho e Yrausquin repülőtér, Saba, Holland Antillák.
Csak 400 méter vágyakozik kifutópálya egy olyan félszigeten, amire gyakran hatnak erős szelek, kaszt.
(http://www.destination.se/flyg/article2522018.ab innen forditottam webforditoval)

1 megjegyzés:

  1. Szióka!

    Köszi! Húú, ez hihetetlen klassz és egyben rettentő félelmetes is!:D

    Pussz!
    Nina

    VálaszTörlés