péntek, május 22

Hát :))))

Lili és Molli Molli kalitján voltak, Lili ment Molli felé, M odébb, L utána, M odébb, L utána, percekig. Szoltam "nem bánt" de semmi harciasság sem volt benne, aztán..... elkezdett hukkolni, etetni akarta Mollit, aki viszont pont ekkorra elunta a követést és elrepült:))))

4 megjegyzés:

  1. :))

    Molli mennyire rombolós, rágós fajta? Gondolok itt a bútorokra, vezetékekre, tapétára. Van kedvenc játéka?

    metikus

    VálaszTörlés
  2. Semennyire. Max papirt rágcsál asztalokon. Szöszölni szeret, madzagok végén a "bojtot" nagyon jol elvan, hajazni is szeret, fésülget minket. Szokta a fülemet is rágni de nem fáj, csöppet sem. Sajnos szemölcseimet is megtalálja, azok pici szurkálásszerüek, s van egy méretes szemölcsöm, kis kocsányon log, Anyu mindig ajánlgatta elköti de nem hagytam. Ezt is meg akarja enni, na ez az ami fáj, igy most már ha jobbrol közeledik behuzom a nyakam s átteszem balra.
    Egész családra kiváncsi, igy ö nincs "belémnöve" mint Lili, nagyon szivesen elüldögél többieken is. Számitogép képernyöjén is üldögél, rudakon, spirálokon, székek háttámláján, egeret megvizsgálja, de nem csip ki darabokat belöle mint Csippi csipne. Ö az akinek nem is kellene kalitka, de az ember sosem lehet biztos, jobb látni nem-e jut eszébe egyszer csak valami butaság.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, jaj, egyre jobban tetszik! Egész nap azt próbálgattam, hol/hogy férne el mégegy kalitka ;)

    metikus

    VálaszTörlés
  4. El is hiszem, imádom a kis dögöt. Tanitom, hogy tenyeremben feküdjön hátán és vakargatom nyakát-fülét, felborzolja oroszlánsörényét, lehunyt szemmel élvezkedik aztán eszébe jut, ez nem egy madárhoz illö viselkedés és megforditom ahogy kezd nyugtalankodni:)
    Kicsit félek is, hogy mi lesz ha párja is lesz.

    VálaszTörlés