vasárnap, szeptember 19

Esték és reggelek

Szo sem lehet rola Lio ne velem aludjon, csak párszor sikerült kalitjában aludnia. Este betelepszik nyakamba, néha kapar kicsit, dünnyög, egyik este meg is nyalogatott aztán puszilgatott. Sokszor Lili a másik oldalon ül, de ö inkább be szokott mászni a kuckojába sk.
Ha elötte tévézünk akkor is két vállamon ülnek békében most már söt már itt a számitogép képernyöjén is elvannak egymás mellett.
Mikor bemegyünk háloba Lio mégjobban belesimul nyakamba, le ne vegyem onnan. Igy elég érdekesen szoktam fekvö helyzetbe hozni magamat, aztán vagy átugrik párnámra vagy még ücsörög kicsit vállamon/mellkasomon ugy a hátamon fekszem. Mostanában szinte mindig a párnám tettején alszik.
Azt potyizzon, már teljesen érti, szemét fölé tartom, vagy felteszem a zuhanykarnisra, söt mikor látja/hallja megyünk be gyorsan nyom egyet pl konyhai kalit tetetjéröl is. Egyszer-kétszer birizgálta hajam mikor aludtam, hogy kakalnia kell, akkor vödör fölé tartottam s sutty.
Ha hajnalban megébredek, kimegyek wc-re s iszom akkor meg szoktam öt potyiztatni, aztán alszik tovább. Reggel nem mindig fitt vagy csak hajnalinak véli a nekem már reggeli felkelést, nem mindig követ. Ekkor elintézem szokásost, melegitek kávét s hozom be a félliteres bögrémet, teszek egy ujabb kört háloba s akkor már jön ki velem ide dolgozoba. Lili is elöbujik a mozgásra, öt is kiengedem s a sötétben üldögélünk. Lio kalitján többnyire, Lili mindig ugyan azon a boingon reggel, Lio gyakran kiselöadást tart szokincse egy részéböl, Lili dünnyög hozzá. Kávém fogy aztán elmegyek wc-re, s szépen beindul a nap. Mikor elhuzom a függönyt s megnyitom reluxát akkor mindenkinek sürgösen sok közölnivaloja akad és koncertet adnak.
Szeretem ezeket a reggeleket és estéket, azt nem hogy utobbi hetekben legalább 1x nappal is aludnom kellett, de volt hogy 3x, Liot vinni szoktam magammal, töle nem tudok aludni ha nyomja a reszelését. (De majd csak jobb lesz ez is, kimászok ebböl a rohadt nyavajábol. ) Többször Lili is jött napközben aludni, de ö jobban kialussza magát mint Lio nem mindig vevö erre.
No nem, nem ez a hosszutávu cél, hogy Lio velem aludjon, bár imádom, de eddig az va´lt be érezzek rá mi a jo nekik, egyenlöre Lio biztonsága, bizalma miatt igy érzem helyesnek. Hogy esetleg elkapatom, hát lehet, de majd ha akkor azt is megoldjuk. Szeretném ha olyan feltétel nélkül bizna bennem mint Lili, s probálok mindent megtenni ez sikerüljön.

3 megjegyzés:

  1. Ha a hasad nem jön rendbe, feltétlen orvos kell. A fiadat intézetbe kéne adni, mert igy veszélyes vele együtt élni.

    VálaszTörlés
  2. Hogy írhatsz ilyet, Grinci??:-(((((((((((((((((

    Ha probléma van a gyerekkel, az a megoldás, hogy lesöpörjük a gyereket a térképről, kínlódjon vele valaki más??
    Gabriellas fia beteg, és nem lecsúszott egyén!
    A gyógymódot, a kiutat kell megtalálni, nem feladni!
    Szégyelld magad, Grinci!

    VálaszTörlés