csütörtök, március 19

Tisszi csütörtök.

Kedden látta doki, semmit sem talált.

Azota sincs jol, de talán jobban, tegnap este sikerült ennie és nem görcsölt be. Ma még nem evett, este 6 ora van, mert nem éhes és fél ha eszik, ujra fájni fog. Nem eröszakosan probáljuk rábeszélni, de nemmmmmmmmmmm! Pedig kényeztetjük, minden vacakot megkap, amit máskor nem jellemzöen avagy nem egyszerre mindenfélét.

Tegnap fiam hányingerrel jött haza sulibol, ment lefeküdni, hányt késöbb és 38,6 volt a láza. Ma kutya baja torokfájáson kivül, mondta migren tört rá -évek ota nem volt neki, szerintem kinötte- mire szoltam, attol nem lett volna lázas.

Tegnap este megnyirtam férjemet, aztán Tisszit is. Nagyon gondolkodott fodrászhoz akar menni, választhatott, hogy a fodrász árát elruházkodhatja ha akarja. Folyamatosan szokták dicsérni a haját, s kérdezik ki nyirta mert annyira jo :)))) Szo sincs arrol házitákolmány lenne ;) Sosem volt fodrásznál nyiratkozni, csak egyszer mikor koszorus lány volt, fodrász csinálta meg a haját. Majdnem sirogörcsöt kaptam és hát neki sem tetszett. Vacsora után már kezdett nagyon szétesni, igy kibontottam, az utolso 2 kép, szoval azért ilyen hosszu és ennyi hajbol sokkal jobbat lehetett volna kihozni. Ha semmit sem csinált volna is szebb lett volna, saját magátol lágyan hullámos haja van. Utolso képeken a fonási hajlatok látszanak.
Most frufrut akart és klopátrás válligérö lett. Akinek hullámos a haja, egyenest akar vagy forditva.... Ö most egyenest akar, vasalja, majd kinövi ;)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a Tisszike. Nem igaz, hogy nálatok most mindenki beteg. Te jobban vagy már?

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük:) Sajnos Ö csunyának tartja magát és ezen egy szülö vagy felnött sem tud változtatni, eldöntötte.
    Köszönöm, derekam jobb, néha még "rozsdás" de imádott porszivomat már tudom ölelgetni ;)

    VálaszTörlés