vasárnap, március 22

Nálunk mindig történik valami

Szokás szerint most is, pedig sokkal jobban örülnék unalmasabb életnek.

Fiam éjszaka fülfájással jött haza, hogy nagyon fáj, beledugott vattás pálcikát mélyre és nagyon fájt és fáj. 15 éves, nem 3, akkor nem csinált ilyet.
Mondtam ez nagyon nem jo, meg kellene mutatni dokinak. SZO SE LEHET ROLA! Mondta. Én meg hogy Apa ébreszt! S mivel eszem ágában sem volt senkit semmire kényszeriteni, mondtam hivjuk a "szolgálatot" és megkérdezzük. Apja felkeltve, szolgálat felhiva, mondta ha belázasodik vagy holnap is fáj doki, ha most ennyire nem akar sehova menni. Ma viszont már Ö is akart, kaptunk idöt ügyeletre ide a szomszéd városba 25 km, 17.15-re. Ott a doki megnézte s mondta ugy néz ki sérült dobhártya, irány a korház fülészete, az negyvenpár km. Most odafele tartanak, Mekis kajálást beiktattak.

"Szolgálat" Ha valakinek hirtelen testi gondja van fel lehet hivni és tanácsot kérni, menjen ügyeletre vagy sem esetleg hivja a mentöt. Képzett növérek adnak tanácsot, persze ez is olyan, hogy többnyire jot, néha pedig nem. Volt olyan szülö aki nem vitte be a gyereket növér javaslatára a gyerek másnapra meghalt, az az a szülönek vagy páciensnek saját magának kell látnia, hogy ha nagyon gáz, akkor menni kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése