csütörtök, március 4

Állatorvos

Voltunk, kicsit tévedtem, nem 5 km-el volt közelebb, csak 320 km-t autoztunk.
A GPS-t majdnem nem találtuk meg itthon, utoljára Dani kezében volt ugye, nem került a helyére. Szép napos idö volt, pár minuszfokkal, olyan igazi szép téli idö, havas tájjal, de az utak többnyire szárazak voltak, igy ha nem ezért kellett volna menni, akkor még élvezni is lehetett volna, de hát rettenesen féltem, olyan megkönnyebülés volt, hogy felébredt. Fél orát távol volt vele a doki, majd kiugrottam a börömböl. Visszahozta, magához tért a kis csöppem, mondta doki hányhat, akkor tartsam jol, de nem hányt. Aztán kérdezte meg akarjuk-e nézni a röntgenképeket, Dani ugy pattant fel, mint akit seggbe löttek, nem gondoltam ennyire érdekli. Hát a kis teste a képeken... májuk ugy néz ki mint egy homokora:)
Hurutos a bal oldala és a torka. Lejjebb tiszta, mája nem kicsi és nem nagy, minden más jol néz ki, a zuzogyomra kicsit nagy volt, kajás, most vagy ö eme´sztette nehezen, talán a stressz miatt a fött vadrizs-barnarizs-quinoák és mungbab-kukorica-banán keverékét -kaloriadusra vettem direkt- vagy nemes ilyen vagy nemtudom.
Tegnap hivott doki, hogy vörösve´rtest, protein oks, fehérvérsejtszám is, csak az egyik fehérvérsejt magasabb mint kellene. Kálciumszint jövöhéten.
Ha nem javul vagy rosszabbodna, akkor át kell mosni a járatokat vagy 10x de lehet többször. Most kap egy esélyt/idöt a szervezete leküzdje, lehet virus, valami irritálo bent vagy allergia is akár:(

2 megjegyzés:

  1. Biztos, hogy kell ez? Olyan brutális beavatkozásnak tűnk ez az átmosás. Nem lehet gyógyszert adni neki?

    VálaszTörlés
  2. Mivel nem baci, nem. Az az antibiotikumot nem.
    Mivel rengeteg pici arcüregük van s abban van ez azokat a "viz" átmossa.
    Amikor baci és gyogyszer nem használ, akkor antibiotkumos vizzel mossák át, olyan is van.

    Nagyon remélem, hogy nem kell, hogy a szervezete leküzdi, de legalább a remény van.

    VálaszTörlés