kedd, április 13

Cikk-cakk

Igy közlekedünk, cikk-cakkban. Mindenhol van valami aminek nem kellene ott lennie.
De már közeledünk a végéhez, már csak az elkezdetteket kell befejezni, lista hosszu, emeleten is még kell pár dolog + a dolgozo szoba meg az elöszoba itt lent.

Tegnap Tisszi lelkendezett, de jo 1 hete kb kezdtük a parkettát és már kész is a nappaliban. Mosolyogtam s nem szoltam semmit, hogy mikor 11 éve (majdnem) ideköltöztünk, egy 3 és egy 6 évessel, utobbi ugye 3 helyen tudott egyszerre lenni, akkor én sk leraktam majd 36 nm-t emeleten akkor még emeleti nappaliban és elötte a hallban, Dani elsö pár sort letette. Azt a lamináltat még ragasztani kellett, mindegyiket egymáshoz éleknél, nem volt elektromos fürész, kézzel fürészeltem, s 3 nap a két kicsi gyerek mellett. Hát ugye akkor még birtam.

No de örülünk, padlo kész, tegnapra már csak a könyvtár volt hátra. A könyvtár az egy szalon :))))))))))))) 1,2 m, 3 falán polcok, most még csak régi könyvszekrények, olyan konzolos polcokat szeretnék, de kb 2000 kr igy majd... egyszer. Tegnap este már elkezdtem bepakolni, talán ma lehozza Dani a könyveket garmadáját az emeleti gardrobszobábol, aztán ha még marad hely akkor innen dolgozobol is vihetek ki könyveket is mappákat is. Ezen a könyvtárszallonon (lyukon) 2 Ikeás könyvszekrényajto van, 2x 40 cm széles, fakeretes, kb ablakkeret szinü barna, direkt az ajtokhoz épitettük a nyilást. Tipikus a férjemre: az egyik ajtocska zsaluit ugy eltette hogy nem találjuk, igy az egyik csak oda van téve. Ez mellett van az az ablaknyilás, ami a kiskonyhábol nappaliba ill nappalin át (1,2m-re) a rendes ablakon át kertre lehet nézni, nap besüt igy a kiskonyhába. No ennek a toloablaknak az aljára kellö valamit tette el Dani, ablakok s teteje megvan, én azt se tudom hogy kellene kin´zni amit keresünk. No tipikus....
Nappali harmada kb kifestve a "pezsgö"szinnel. Milyen is ez? Hát kb ha egy pohár tejbe 2 teáskanál eröskávé... no csak ugy kb, de jo, tetszik. Kicsit hideg, majd kell valami szin ami feldobja, lehet valami ruzsás huzatu szofa lesz:) No komoly, a szintelenség elviselné, annyira semmilyen az egész most, kell bele egy kis élet. Évekig, hogy majd egyszer, ha gyerekek ve´gre kinönek a mocskolásbol, (Chris 11 évig be is .... néha ha aludt igy több szofánk is volt, mind kapott vagy használtan beszerzett) akkor bört, de madarak miatt nem, most meg attol rettegjek valamelyik megcsipkedi? Jo kis moshato huzatu textilt, lehet agyazhatot kellene, ugye most már nincs vendégszobánk, na nem mintha sorban állnának az ajtoban az ittalvok. Söt... miota ez a renoválosdi megy azota kedvem sincs idehivni senkit, még akkor sem ha nem akarna itt aludni, egyszerüen utálom a felfordulást s igy sze´gyenlem is. De... majd csak vége lesz.... már látni a végét:)))))))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése