szerda, július 27

Ilyen lett most

A birtokba vétel:
Lili rá is jött még tegnap viz jön a csapbol és inni, Lionak ma esett le:)
Pici szekrény alá vagy egy nagyobb 2 beépitett szennyestartoval vagy?.... még gondolkozom


Wc az ugy néz ki mint ha valaki odébbrugta volna, de most kényelmes, már nem a wc papirtartohoz csapkodja ember a sietségben a combját;) 45¤ sok lett volna kiprobáltam.
Utáltam "pofával" belelogni sloziba takaritáskor:( Most sokkal jobb ülni is rajta meg takaritani is. Majd abbol a ragasztobol még kaparok fel, lyukakat szilikonozni kell, falat lemosni, stb....

Lio elzavarta Lilit


Lesz valami szekrény... ma betettem a 2 szennyestartot kád és mosdo közé, remek. Az a lik se láccik, de azzal is valamit csinálni kell.


Néhány dolog a szekrényre vár:


Ajajj...


Igen, padlozni kellene, de akkor már a slozit a falra kellene....s a hozzá passzolo mosdo azonos szinüek legyenek... ugye az embör elöször szigetel, de mivel az egész fürdö lejtése nem oks, alá is kellene épiteni, s padlolapot szeretnék, na azt viszont esztétika miatt, de mivel könnyüszerkezetes is mozog = alá kell dolgozni ezert is, szoval... nem ma és nem holnap csütörtökön... nagyon nem ocso muri
De annak ami most van is már örülök, nagyon cuki kis gnom a mosdo szemnek, remekül használhato, gnomsága is megszokással enyhült már.

Zuhanyban nincs lefolyocsere, majd ha padlo... de lement ház alá és nem rohadunk lenn, ez meg jo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése