péntek, június 11

Ismét péntek

Ez a hét is elszáguldott, pedig néha még ébren is sikerült maradnom.
Hétfön Dani melo után -kicsit hamarabb leléptek- 3-an elmentek kocsival Stockholmba kurzusra, munkáltato fizetett mindent. Kedden szerdán tágitották a fejüket, szerdán este 11-re ért haza.
Hétfön Chris elment osztálykirándulni, kedden koradélután ért haza, hogy alig aludt -naná, hisz társaság- mert 2 centis matrac + hálozsák volt, ki is dölt, de annyira nem, jött 1-2 barátja, az egyik még azota is folyamatosan itt van, ma kérdeztem Danitol, hogy itt lakik? Nem hiányzik a szüleinek? Nem tartják fucsának valaki más eteti reggeltöl estig?
Szerdán és csütörtökön nem volt sulijuk, ma bezárták az évet.
Tissziék is végül csak bezárták, ha igazi évzáro nem is volt, aztán elmentek pizzázni barátnökkel, mint hagyományuk tavaly ota.
Mi Danival nem zártunk semmit sehova, de igy is jol vagyunk a körülményekhez képest. Én bacogatom, Ö meg talán bánja nösült;) Tegnap elvitt engem papagájiskolába, utána elhuztak Tisszivel egy nacit venni és a kisasszony fürdöruhát szeretne venni, nem talál. Legtöbb bolt nem is árul E kosarast, vékony hozzá csak bögyös aztán mint egy normál 14 éves még azt is szeretné ha valahogy jol nézne ki. Miután hazajöttünk még kértem cserélje ki a központi porszivoban a zsákot, megtelt. Meg, alaposan... ki se tudta venni, el kellett vágni, erre minden tiszta por lett, hogy szedje ki onnan? No nem csoda ugye ha megbánná megnösült. Tény, érdekes az élete, gondoskodunk rola az legyen:)))
Ma elvitte az autot a szervizbe, mondtam milyen ut, na hová vitte? A másik szervizbe. Ott nem müx a számitogép, de mondta az ürge papirra felirta jön ma Citroen, nemtalálta a papirt. Aztán nemtalálta a megrendelt alkatrészt. Akkor hétfön vigye vissza a kocsit. Elment dolgozni, tel. A szeriz, miért nem vitte az autot? JA........................... De jo ha ebédidöben átviszi, kész lesznek vele.
Mondom én érdekes az élet. Vagy csak nálunk történik mindig valami? Nem, nem, nem mi vagyunk az egyetlenek;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése