péntek, május 11

16 éves lett Isten ajándéka

16  éves lett a kiscsi lány, akit sokszor  Isten ajándékának hivok. Miért is? Mert olyan mint ha Öt jutalombol kaptuk volna azért mert a bátyját neveljük/neveltük. 

Néha csörög a tányér vagy akár más,  de Chrishez képest Ö egy kicsi tündér. Bátyja 14 évesen már tul volt az elsö alkoholmégezésen, dohányzott, narkozott, logott iskolábol, stb... Tissz soha nem cigizett, még spicces sem volt nem hogy részeg,  tanul szépen, fel is vették a remek gimibe az elsö választottjába. Amikor ferde szemmel néztek ránk,  akár még pedagogusok is, ott volt Ö bizonyitéknak, hogy lám lám, nem lehet szörnyü családi háttér ha a kicsi meg egy kis angyal. S mindig az volt. 

Ma végre megérkezett a másfél honapja megrendelt fehér iPhone 4S-e. Enyém már 1-2 hete itt van (fekete),  mondhatni nem gyakran volt a kezemben;) de ma az övé is megérkezett, legjobbkor. 







Foliákat vettünk, extra töltöket is, hátlapot is félkemény müanyagot, a teljesen szilikon hiába az védené legjobban, tul puha s leugrik rola. Meg is probálta rögtön felfoliázni, de aztán jöttek barátnöi s még tortáztunk mi is. Ezért lett 2 torta, egyik 16 kisszivvel, másik számmal azt a barátnöivel vágták fel. Még dicséretet is kaptam, hogy ezt én csináltam? Persze, egy vettröl nyilván nem csuszik le a diszités;) De hát az e´n tortáim inkább finomak szoktak lenni, mint iparmüvészeti alkotások, pedig beleadok apait-anyait....... nem emlékszem Anyu csinált volna valaha is tortát nekem, Apu meg plane nem, tehát ottan a magyarázat kérem;)







Cseresznyebefött, puding, 2 féle csoki és sk sütött lapok hozzájuk. 




2 megjegyzés: